+86 (0)731 8972 3336

EN

Lajme

HOME /LAJME /industory News

Trip gusht të Zhangjiajie

kohë: 2015-08-25

Më 22 dhe 23 gusht, një ditë të qartë me ajër të shpejtë në vjeshtë; për të festuar përfundimin e suksesshëm të objektivit korrik, çlodhur mendjen dhe për të ndihmuar trupin të shërohet nga një qenit të zënë, dhe zbatimin e të shkojnë në Zhangjiajie për një shëtitje, Ne Santech rritur në Zhangjiajie Parkut Kombëtar të Pyjeve, atëherë të ngjiten në majë të malit Tianman duke marrë kabëll ajror turne.

Dita e parë, Ne nisën Zhangjiajie National Forest Park në këmbë, i cili është i njohur për malet e saj shkëmb unik, luginat e thella dhe pyjet gjelbërim. Sceneries shkëlqyer kurorë parkun si "tre mijë majat, dhe tetëqind milje e ujit të pastër".

A keni përjetuar ndonjëherë emocionet e fluturuar mbi retë e gjatësisë teleferikut në 7454m dhe 1277m lartësi ndryshim?

Qëndroni në stacionin mes shpatin lokale e deri në 37 gradë, të rralla në botë, është shpatin kabëll ajror më i madh lokal, por edhe kllapa deri në kabëll ajror, kështu që ajo i jep një shpirt-nxitje ndjenja vrullin e qiellit.

Një tjetër vend shpirti-nxitje, e përfshin të Skywalk qelqi 60 metra e një lak 2-km encircling shkëmbinjtë vertikale e Tianmen malit. Ne ecte nëpërmjet saj dhe të gëzuar kohën paharrueshme të ditës së dytë. Ajo ndjehet si ju rri në qiell fluturimthi kur të marrë çdo hap, pa asnjë përkrahës në këmbët tuaja.

Nëpërmjet këtij udhëtimi, ne jo vetëm të gëzuar pamjet shkëlqyer Zhangjiajie të majave të larta, luginat e thella, gurgullima burimet dhe pemë bukur, të rrisë të kuptuarit e njëri-tjetrit dhe të lartësoj kulturën SANTECH së \ 'integritetit \', \ 'Teamwork \', \ 'Gjithëpërfshirës \'.