+86 (0)731 8972 3336

EN

Lajme

HOME /LAJME /industory News

Mountain Heng Hiking

kohë: 2017-01-18

14th janar, 2017, anëtarët e familjes SANTECH mori destinacionin e tyre të parë të udhëtimit në malin Heng në 2017. Ky udhëtim kishte për qëllim për të zbutur vullnetin tonë, kështu që ne rritje nga fund të samitit. Mountain Heng është Toka e Shenjtë e Budizmit dhe Taoism, shumë tempuj të shfaqet para syve tanë. Një më i famshëm është Zhurong Temple. Temperatura e qartë bëhet e ulët, kur kemi kaluar Jugut Heaven Gate, atëherë pamë shumë të pishave të ngrira. Është kaq e bukur dhe duket si vend i magjishëm. Ky bëjnë anëtarët tanë të familjes bëhen më të bashkuar. Tani le të parë anëtarët tanë të bukur të familjes dhe bukurinë e Mountain Heng.