+86 (0)731 8972 3336

EN

Lajme

HOME /LAJME /industory News

Gjashtë Kolegët udhëtojnë në çatinë e botës -Tibet

kohë: 2015-10-09

2015.09.28, kemi marrë off e fluturimit në Lhasa, një vend që gjithmonë nuk mund të jenë të humbura nga udhëtarët e botës. Kjo filloi udhëtimin e Changsha SANTECH së Tibetit.

Hyrja në Tibet Autonomous Region gjithçka ngadalëson si nivelet e oksigjenit ulet, duke i lejuar njerëzit që të gëzojnë bukurinë fantastike natyrore rajoni i \ 's dhe atmosferë të relaksuar.

Rajoni autonom është në Plateau tibetian në veriperëndim të Kinës. Si rajoni më i lartë në Tokë, Tibet ka një lartësi mesatare prej 4,900 metra mbi nivelin e detit.

0NE ditë – dita e tretë: Lhasa –Potala Palace – Jakhang Temple - Namtso Lake

dita e katërt – dita e shtatë: Yangdrok Lake –Shigatse – Mount Everest Park Kombëtar –Manastiri Tashilhunpo

dita e tetë – ditë dhjetë: Lhasa – Changsha (tren Sky: Qinghai – Tibet hekurudhave)

Jeta Kjo udhëtimit punonjësit pasuruar amator kulturore, frymëzuar Stafi \ 's entuziazmi dhe motivimi, rritur frymën ekipore në mes të departamenteve, Ndërgjegjësimi ndërsjellë dhe rritur kohezionin e ndërmarrjes, demonstruar plotësisht shpirtin tonë ndërmarrje dhe imazhin e korporatave.