+86 (0)731 8972 3336

EN

Lajme

HOME /LAJME /industory News

Spring Festival Holiday

kohë: 2018-01-23

Konsumatorët e dashur,
 
Ju faleminderit të gjithëve për dhënien e kompanisë tonë mbështetjen e plotë në 2017. Festivali Pranvera e 2018 është rreth qoshe, të gjithë anëtar i SANTECH që ju uroj një Festival të lumtur pranverë dhe fat të mirë në vitin e qenit!
Ne, nëpërmjet kësaj të njoftojë orarin pushime si më poshtë:

Spring Festival Holiday: 14th Feb (e mërkurë) --- th shkurteb (e shtunë), një total prej njëmbëdhjetë ditësh, dhe ne do të kthehet për të punuar në 25 shkurt 2018. Nëse ka ndonjë mënyrë urgjente,ju lutem na tregoni paraprakisht, kështu që ne mund të organizojmë orarin e prodhimit në përputhje me rrethanat.
 
Urimet më të mira!
 
Changsha Santech Materials Co, Ltd
23th-Jan-2018